Factor 30 – DJ Stanley Redex

Written by zeezicht_tv

7 september 2020

Factor30 DJ clips zijn ook dagelijks te zien om om 23 uur op te zien op Omroep Landgraaf Ziggo Kanaal 49 en via www.youtube.com/omroeplandgraaf/live.

In deze Factor30 clip DJ Stanley Redex. Stan studeert op HAVO Eijkhagen en timmert ondanks zijn jonge leeftijd al meer dan 6 jaar aan de weg als DJ. Hij draaide eerder bij SLAMfm en gooide hoge ogen bij de kunstbende. Hij was te verder te volgen op de lokale podia van o.a. VOLT en Zeezicht en tijdens lokale feesten in de regio. 

Eind juli produceerde hij met zijn DJ buddy DJ Martin Feller een eerste eigen track “in Ma Soul” https://open.spotify.com/album/2JOz5Ttntp5s66KLE1HcXL… . Maar corona gooide natuurlijk roet in het eten en een grote clubtour laat nog even op zich wachten.

Vanaf september 2020 is Stanley Redex te horen op TIPfm met een eigen show, de Stanley Redex Pre Party Mix. Stan mixt oud en jong door elkaar om jouw weekeindparty een vliegende start te geven. Luisteren dus vrijdag of zaterdag om 22 uur. Volg TIPfm en luister Ziggo kanaal 924 of via de link op www.TIPfm.nl 

Meer Zeezicht TV…

Semmy-G 15 jaar met een DJ set van formaat. je ziet de coolste clips van DJ top talent hier bij Zeezicht.TV. Wil jij...

Factor30 DJ Jens Manuel (set 1)

Al weer een Factor30 top set, dit keer van Jens Manuel. Geniet van deze en andere Factor30 sessies waarin TIPfm in...

0 reacties

Een reactie versturen